Reclameverhalen rondom WK 2010

imageHet leek me leuk om een blog te schrijven over alle marketing acties die inhaken op het WK voetbal 2010. Wat al die verhalen met ons doen en wat het de achterliggende fabrikanten uiteindelijk oplevert aan nieuws, omzet en imago. Gonnie Spijkstra houdt het inhaaknieuws rondom het WK uitgebreid bij op haar weblog. Erg leuk. Lees hiervooral verder.

 

Of het nou effectief is of niet, een van de meest vermakelijke commercials tijdens het WK vind ik persoonlijk toch wel het verhaal van Pietertje.

 

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn