Het verhaal is het merk …

image… In plaats van het merk is het verhaal. Dat is een van de interessante observaties die Michael Learmonth, adjunct-hoofdredacteur van het internationale community platform AdvertisingAge, maakt aan tafel bij JWT Worldwide CEO Bob Jeffrey in zijn programma Worldmakers. Nieuwe platforms zoals Twitter en Pinterest hebben merken een stem gegeven, maar velen van hen weten niet echt wat ze moeten vertellen. Merken gedragen zich steeds meer als mensen van vlees en bloed, maar dan hebben ze daar dus wel een goed verhaal bij nodig.

 

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn