Expeditie Basisschool

Werk aan een gezond schoolklimaat

In 2015 vonden we (Kim Bogaerts en Marlies Pulsford) elkaar op het schoolplein omdat we een vergelijkbare frustratie deelden over de communicatie en samenwerking met school. Kijk hier naar onze drijfveer. In plaats van mopperen en roddelen zijn we als ouders opgestaan. Met veel passie en plezier hebben we hiervoor onze ondernemingsgeest, creativiteit, kennis en expertise in ons vakgebied communicatie ingezet. Met als resultaat: Expeditie Basisschool.

 

Communicatie en samenwerking effectief aanpakken

Expeditie Basisschool coacht en begeleidt scholen in het stimuleren en optimaliseren van wederzijdse betrokkenheid. Binnen het schoolteam en in samenwerking met ouders. Daarnaast ontwikkelen we de strategie en werken we deze uit naar praktische en direct inzetbare communicatiemiddelen. Deze aanpak leidt tot een verbetering van de communicatie in het onderwijs. Meer werkplezier door minder werkdruk en meer betrokkenheid en betere prestaties. Dit draagt bij aan een gezond schoolklimaat. Zoals bijvoorbeeld dit succesvolle traject bij basischool Nour.

 

Betere samenwerking vanuit een gelijkwaardige dialoog

Expeditie Basisschool biedt een koffer vol casuïstiek en handvatten om de samenwerking en wederzijdse verwachtingen vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. Zodat de afstemming tussen ouders en het onderwijs kan verbeteren.

Zie ook onze website voor meer informatie. Op onze Facebookpagina vind je actuele informatie. Like-en en delen van deze pagina mag natuurlijk!

 

 

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn