Het verhaal van de onzichtbare held

Het verhaal van de onzichtbare held

Binnen Avans Hogeschool is team Kennismanagent nog een beetje de onzichtbare held. Ze zijn verdekt voor docenten die studenten willen leren op een efficiënte manier informatie te zoeken, te selecteren en op ethische wijze te gebruiken. De beleidsadviseurs en kennispartners uit dit Team Kennismanagement moeten daarom meer in de schijnwerpers staan. Zodat ze docenten, maar ook onderzoekers en opleidingscommissies op een proactieve en innovatieve manier ondersteunen. Met inzichten, tools en vaardigheden op het gebied van informatiegeletterdheid en onderzoek.

 

Klantgericht communiceren

Het doel is om de academies binnen Avans zo breed mogelijk te bedienen. Daarom is aan goodtotell gevraagd om deze kennispartners en beleidsadviseurs vaardigheden bij te brengen. Door het geven van trainingen op het gebied van klantgericht communiceren en proactief handelen. Met als doel: regie over het klantgesprek.

 
Hiervoor is vanaf september een uitvoerig ontwikkeltraject samengesteld. Gezamenlijke workshops worden afgewisseld met intervisies in kleinere groepen. Zodat het team elkaar onderling coacht en tips en ervaringen met docenten worden uitgewisseld.