Informed Group nieuwe brochure Consultant Profielen

Informed Group nieuwe brochure Consultant Profielen

Voor onze klant Informed Group hebben we een handzame brochure gemaakt waarin staat beschreven wat hun Consultant Profielen zijn. Inclusief een handig overzicht waarin je in één oogopslag ziet wat de kernwoorden zijn van de expertise van Informed Group. Vanuit Technieken, Profielen en Domeinen.


Op zoek naar een sparring partner?

Iedereen die op zoek is naar een sparring partner op het gebied van OpenText Documentum (zoals xCP en D2), InfoArchive, AppWorks, OutSystems Low-code en Microsoft 365 kan gebruik maken van deze ervaren en gecertificeerde consultants. Zij beschikken over unieke kennis en ervaring. Bieden innovatie en meerwaarde. Gedreven door hun talent, passie en knowhow, werken zij graag samen met de klant. Vanuit deze vertrouwensrelatie geven zij gevraagd en ongevraagd advies. Bijvoorbeeld  als zij denken dat een andere technische oplossing beter of goedkoper is. Ze zijn technisch, pragmatisch en communicatief en brengen de ervaring mee.

 
Met deze nieuwe brochure bereiken zij hun vaste relaties en brokers. Om de profielen voor 2021 opnieuw in beeld te brengen. Zodat zij verrassen, ontzorgen en verrijken. De brochure is op persoonlijke titel verstuurd en is ook op te vragen via de website.

 
Lekker bezig geweest met contentcreatie, contentmarketing en positionering. Het frisse ontwerp van de brochure is ontworpen door samenwerkingspartner KIMMIC concept & design.