Sinds 2021: CRKBO Geregistreerd docent!

CRKBO geregistreerd trainer/docent

Sinds 2021: CRKBO Geregistreerd docent!

Omdat ik toch al enige jaren ervaring heb als freelance docent, voor Avans Hogeschool binnen de deeltijdopleiding Communicatie, sta ik vanaf 2021 als (zelfstandig) docent ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs! Ten aanzien van Avans Hogeschool voldoe ik nu definitief aan de basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid bestaande uit de onderdelen didactiek en toetsing.

 
De CRKBO registratie houdt in dat ik voor (particuliere/CRKBO) opleidingsinstituten BTW vrijgesteld ben voor onderwijsactiviteiten. Het register is te raadplegen via de website van CRKBO, ik ben daar te vinden onder mijn bedrijfsnaam goodtotell.

 
Naast mijn werkzaamheden bij Avans Hogeschool ben ik dus gecertificeerd inzetbaar voor inspirerende opdrachten en trainingen in het onderwijs zonder de 21% BTW.