Breng wat magie in je boodschap

Trainingen | Workshops | Inspiratiesessies | Coaching 

Hoe vertel ik een inspirerend en overtuigend verhaal die mij helpt mijn doel te bereiken? Of je nu iets gaat verkopen, een volle zaal wilt boeien of een team moet motiveren. Hoe zorg ik ervoor dat mijn team beter gaat samenwerken en begrijpt wie we zijn en waarom we doen wat we doen? Of wil jij gewoon weten hoe je kunt zorgen voor onweerstaanbare verhalen die het delen waard zijn?

goodtotell geeft verschillende workshops, trainingen en inspiratiesessies op het gebied van storytelling, communicatievaardigheden en personal branding. Voor organisaties, leiders, teams en individuen.

Hoe werkt het?

Persoonlijke successen, belevenissen en anekdotes koppelen aan de organisatiedoelen. Ontdek je verteltalent en verbindt het met inhoudelijke boodschappen via onze workshops en trainingen. We helpen je met het vinden van je verhaal, het versterken en boeiend vertellen aan hen die je verhaal versnellen.

Onder bezielende begeleiding ontdekken wie je bent, wat je wilt en waarom. Je leert verhalen in te zetten voor heldere, inspirerende en effectieve communicatie. Verhalen die motiveren, aanzetten tot actie en zorgen voor meer contact, verbinding en betrokkenheid. We trainen professionals en coachen ondernemers en managers in het gebruik van storytellingtechnieken en communicatievaardigheden.

 

Belangrijkste thema’s zijn:

Andere diensten

Storytelling

Strategie

Communicatie

Trainingen

Klantbeleving