Begin met het waarom

Wat is onze maatschappelijke uitdaging? Waarom doen we wat we doen? Over boeien, binden en betrekken van mensen. Hoe content strategisch inzetten?

goodtotell adviseert bedrijven, organisaties en merken in het vertellen van hun verhaal en het verbeteren van hun positionering en communicatiestrategie. Intern en extern.

Mensen kopen niet wat je doet, maar waarom je het doet. Laat zien waar je in gelooft. Doe waar je voor staat. Vanuit onze storyboarding methodiek werken we van binnen naar buiten.

Aanpak

Het is tijd voor een open gesprek. Een gesprek over concrete vragen en over nieuwe behoeften achter die vragen. Samen om de tafel, in een open dialoog.
 

Op basis van research, bedrijfsdocumentatie en interviews leggen we het waarom, het hoe en het wat van je organisatie vast in een kernconcept.

 

Resultaat

Op basis van het kernconcept scheppen wij een strategisch kader voor het kernverhaal; Wie zijn we, waar staan en gaan we voor. 

Dit kernverhaal is het kader van waaruit je als organisatie denkt, handelt en praat. Het vormt het uitgangspunt voor de in- en externe communicatie. Met storytelling wordt dit verhaal tot leven gebracht.

goodtotell ontwikkelt strategieën die richting en houvast geven, zodat je communicatiemiddelen elkaar optimaal aanvullen en versterken.

 
Andere diensten

Storytelling

Strategie

Communicatie

Trainingen

Klantbeleving