Verhalen die verbinden

goodtotell is hét communicatiebureau dat is gespecialiseerd in storytelling, strategie en training. Het is in 2008 opgericht door Marlies Pulsford.

“Als klein meisje werd ik al gegrepen door de kracht van verhalen. Verhalen zorgen voor contact, verbinding en betrokkenheid. Het is meer dan alleen verhaaltjes lezen en schrijven. Een verhaal inspireert, prikkelt, verheldert, verbindt, biedt context, geeft richting en zet aan tot acties. In een wereld vol emotie brengen verhalen mensen tot elkaar.

Na meer dan 15 jaar diverse management functies te hebben bekleed binnen sales, communicatie en marketing bij toonaangevende bedrijven (o.a. British Telecom en USG People), heb ik mijn eigen communicatiebureau opgericht vanuit mijn passie voor mensen en verhalen.”

Liefde voor het vak

 

“Ik creëer graag verhalen voor mensen, merken en organisaties. Verhalen die verbinden. Mijn jarenlange managementervaring in de harde zakenwereld combineer ik met een mensgerichte manier van werken. Op een bevlogen manier help ik organisaties bij het vinden van hun DNA, geef ik richting aan strategie en communicatie en versterk hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit brengt eenheid in het verhaal van organisaties en ondernemingen: daartoe bestaat goodtotell.”

Samenwerken

 

“Om van strategie naar concept en van inhoud naar vorm te gaan, stelt goodtotell zo nodig per project een gespecialiseerd multidisciplinair team samen van getalenteerde professionals op het gebied van o.a. webdesign, grafische vormgeving, social media, entertainment, fotografie, training en coaching. Samenwerken betekent samen bedenken, maken en verzorgen. Iedere uitdaging is anders. Ik geloof in co-creatie met duidelijke regie. Ik ben de regisseur die het overzicht bewaakt en het breder perspectief in de gaten houdt.”

Trainingen

Onderwijsvernieuwer en nog meer

“Sinds 2016 ben ik bovendien communicatie expert en mede-eigenaar van een nieuwe onderwijsinitiatief: SchoolBoost. Met ons initiatief willen we scholen helpen en begeleiden in het stimuleren en optimaliseren van ouderbetrokkenheid. Betrokkenheid van ouders draagt bij aan het welbevinden, de motivatie en het zelfvertrouwen van kinderen.

Vanaf 2018 ben ik bovendien een heel trots bestuurslid van Stichting Bijna-baantjes. Vanuit mijn kennis en ervaring op het gebied van communicatie en onderwijs help ik mee om de groeiambitie van deze bijzondere stichting waar te maken.

Daarnaast ben ik sedert 2015 freelance docent aan de Avans Hogeschool (deeltijdopleiding Communicatie). Vanuit die rol begeleid ik bijvoorbeeld studenten in zelfstandig positie innemen, persoonlijk leiderschap, communicatiestijlen en professionaliseren als adviseur. Dit valt binnen de persoonlijke werkervaringslijn van studenten. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met theater maken als acteur bij kleinkunst- en cabaretgroep Plank. En volg ik nog steeds graag lessen op dit gebied bij Theaterschool Utrecht

Meer weten?

Wil je meer weten over de inzet van storytelling (bij verandering), storytellingtechnieken, content marketing of over mij en hoe ik naar de wereld kijk?