goodtotell verbindt, inspireert en zet aan tot actie door middel van contentmarketing

Wat kan ik met mijn organisatie betekenen voor mensen? Een heldere boodschap vormt het startpunt van effectieve communicatie. En een krachtige drager van die boodschap is het overtuigende en inspirerende verhaal.

Met alleen kille feiten, droge lijstjes en rijtjes argumenten overtuig je mensen niet. Communicatie draait om mensen. Zorg voor onderscheidende verhalen die het waard zijn om te delen. Als je de mens snapt, kan jij doeltreffend communiceren. Zo breng jij jouw organisatie, product of dienst en alle betrokkenen verder.

Stap in de schoenen van je toehoorder

Stop met zenden en overtuigen en ga de dialoog aan met je medewerkers, klanten en leveranciers. Maak fans van (potentiële) klanten. goodtotell kan het hele proces van ontdekken tot en met activeren begeleiden. Een duidelijk bedrijfsverhaal dient namelijk als vertrekpunt voor de ontwikkeling van de uiteindelijke in te zetten middelen of de te volgen (interne en externe) marketingcommunicatiestrategie.

Van inspiratiesessie tot adviestraject

Van strategisch advies tot het opstellen van een communicatieplan, waarin de middelen worden bepaald die nodig zijn om de boodschap over te brengen. We adviseren de juiste aanpak, verzorgen en beheren de contentmarketing voor uiteenlopende (social) mediakanalen en maken de organisatie, het merk en de medewerkers zichtbaar op de plaatsen waar de doelgroep zich bevindt.

goodtotell vertaalt nieuws in kraakheldere content. In zowel woord als beeld geven we de boodschap krachtig weer en overtuigen we de ontvanger van begin tot eind. Altijd vanuit een zuivere expressie.

Werkzaamheden:

Andere diensten

Storytelling

Strategie

Communicatie

Trainingen

Klantbeleving