goodtotell verbindt, inspireert en zet aan tot actie

Wat kan ik met mijn organisatie betekenen voor mensen? Een heldere boodschap vormt het startpunt van effectieve communicatie. En een krachtige drager van die boodschap is het overtuigende en inspirerende verhaal.

Met alleen kille feiten, droge lijstjes en rijtjes argumenten overtuig je mensen niet. Communicatie draait om mensen. Zorg voor onderscheidende verhalen die het waard zijn om te delen. Als je de mens snapt, kan jij doeltreffend communiceren. Zo breng jij jouw organisatie, product of dienst en alle betrokkenen verder.

Stap in de schoenen van je toehoorder

Stop met zenden en overtuigen en ga de dialoog aan met je medewerkers, klanten en leveranciers. Maak fans van (potentiële) klanten. goodtotell kan het hele proces van ontdekken tot en met activeren begeleiden. Een overtuigend verhaal dient namelijk als vertrekpunt voor de ontwikkeling van de communicatiestrategie of voor de realisatie van specifieke programmadoelen. goodtotell helpt om tot zinvolle actie te komen.

Complexe problemen vertalen in oplossingen

Van strategisch advies tot het opstellen van een communicatieplan, waarin de middelen worden bepaald die nodig zijn om de boodschap over te brengen. We adviseren de juiste aanpak, verzorgen en beheren de contentmarketing voor uiteenlopende (social) mediakanalen en maken de organisatie, het merk en de medewerkers zichtbaar op de plaatsen waar de doelgroep zich bevindt.

goodtotell onthult de kern van communicatieproblemen in organisaties en werkt samen met de kracht van de organisatie en de expertise van haar mensen om effectieve oplossingen te vinden.

Werkzaamheden:

Andere diensten

Storytelling

Strategie

Communicatie

Trainingen

Klantbeleving