Storytelling nieuwe Peugeot 208

Peugeot lanceert interactieve film “Let Your Body Drive” om hun nieuwste 208 te promoten. Het is een 7+ minuut durende film geworden waarin je als kijker het lot bepaalt van de mannelijke hoofdrolspeler. Zeer creatief gefilmd en vol lach- en WTF momenten. Ik vraag me echter wel af of dit verhaal voldoende herkenbaar en aansprekend is dat zo veel mogelijk mensen zich met dit automerk willen verbinden?

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn