Aankondiging College Tour: Help! Het loslaten begint

Voor vrouwen van veertig, vijftig of verder…

 

ZE BRAK

HUILDE HAAR TRANEN

OPENDE HAAR OGEN

LEERDE HAAR LESSEN

EN KWAM STERKER TERUG

Aankondiging College Tour

 

Een intiem gesprek met Hanneke van Gompel

Pleasen, plooien en perfect presteren: je wordt er zo moe van … Wat zou er gebeuren als je dat allemaal los zou laten? Onder leiding van interviewster Marlies Pulsford neemt schrijfster Hanneke van Gompel – van de bestseller Help! Het loslaten begint – je op unieke wijze mee op haar reis waarin ze noodgedwongen leerde loslaten om ruimte te maken voor dat wat er écht toe doet. Relativerend, inspirerend en zó herkenbaar.


College Tour

In een intieme setting vertelt Hanneke hoe ze de duivelse dilemma’s van de hormonenhel overleefde en hoe ze van verlies, verval en loslaten opkrabbelde naar intens genieten, balans en geluk. Zélfs haar lang verzwegen familiegeheim komt aan bod.

Geniet van haar ontroerende, eerlijke en hilarische verhaal vol vrouwelijke wijsheid en ontdek waarom loslaten dé weg is naar een zachte en krachtige tweede levensfase.


Groot succes

De eerste collegetour vond op 15 september plaats in Berkel-Enschot en is inspirerend geweest voor de leden van Vrouwen van Nu, afdeling Noord-Brabant. Ook de reacties van de damesleden van Sociëteiten Amicitia en de Zwarte Arend waren overweldigend en hartverwarmend. Deze vond plaats op 22 september in ’s-Hertogenbosch.

Ook geïnteresseerd in deze College Tour over herkenbare, ontroerende, hilarische en openhartige thema’s, neem contact op.

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn