Strategie en communicatie Informed Group

Een positioneringstrategie helpt bedrijven en organisaties om duidelijk te maken wie ze zijn, wat ze doen, hoe ze werken en waarom ze doen wat ze doen. Informed Group is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van informatiemanagement en high end consultancy. Met een business plan in handen dat vertaald moest worden naar een marketing- en communicatiestrategie.

 

VRAAG

De vraag die aan goodtotell werd gesteld was: “Hoe benaderen we de markt op een andere manier zodat de technische insteek van onze producten en diensten wordt omgevormd naar inspirerende en marktgerichte business oplossingen?”

 

OPLOSSING

Tijd voor één betekenisvol verhaal dat is opgebouwd vanuit een waardevolle positioneringsstrategie. Samen op zoek gaan naar de essentie. Door middel van interviews met klanten en medewerkers. Met behulp van sessies met het betrokken sales & marketing team. Vanuit deze aanpak werd snel duidelijk: Wie is Informed Group en waar het ons om gaat? De kracht van Informed Group zit in het wij-gevoel. Samen oplossingen aangaan, met de medewerkers én klanten. Informed Group draagt bij aan de digitale transformatie om in te werken, leren, leven en beleven. Dit doen ze door organisaties beter te verbinden met haar gebruikers: werknemers, klanten en leveranciers.


Informed Group
is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van informatiemanagement en high end consultancy. Ze helpen klanten hun organisatie en markten op een succesvolle manier digitaal te transformeren. Dit doen ze door geavanceerde oplossingen en diensten te leveren op het gebied van EIM en Low-Code. Hierbij passen ze de technologie toe van partners zoals OpenText Documentum, Office 365 en Outsystems.Strategie en communicatie Informed Group

 

RESULTAAT

Dit heeft geresulteerd in een nieuw strategisch kernverhaal. Met een bijpassend plan van aanpak hoe we dit gaan vertalen naar relevante communicatiemiddelen. Zoals een nieuwe website. En de volledige contentmanagement strategie voor alle in te zetten social media zoals LinkedIn en Twitter.

 

DELIVERABLES STRATEGIE EN COMMUNICATIE INFORMED GROUP

  • Strategisch kernverhaal
  • Missie, visie en strategie
  • Klantverhalen
  • Wie we zijn
  • Wat we doen
  • Hoe we werken
Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn