Expeditie Basisschool wordt SchoolBoost

Expeditie Basisschool heet nu SchoolBoost

Expeditie Basisschool groeit mee in ontwikkeling en onderwijs van kinderen. Daarom veranderde Expeditie Basisschool dit nieuwe schooljaar haar naam. Vanaf nu heet zij SchoolBoost. Omdat ze er graag zijn voor elke school in het primaire én voortgezet onderwijs. Een nieuwe krachtige naam waarmee gewerkt wordt aan de optimale driehoeksrelatie tussen leerkrachten, leerlingen en ouders. Want elk kind verdient het beste. Samen met Kimmic hebben we de volledige strategie en communicatie verzorgd voor deze naamsveranderingscampagne. En dat is nogal logisch aangezien dit een bijzonder initiatief is van Kim Bogaerts en Marlies Pulsford samen.

 

Doorbraak in communicatie en samenwerking

SchoolBoost is dé communicatie expert die PO en VO-scholen met volle energie begeleidt naar een doorbraak in de communicatie en samenwerking met leerkrachten, leerlingen en ouders. Zij luisteren, adviseren en begeleiden de directie, het schoolteam en de medezeggenschapsraad. Dit zorgt voor meer werkplezier, ouderbetrokkenheid, talentontwikkeling en een ijzersterke reputatie.

 

Beter onderwijs door succesvolle samenwerking

Elk kind heeft recht op goed en passend onderwijs. Wederzijdse betrokkenheid en een optimale samenwerking vergroten de ontwikkelings- en onderwijskansen van kinderen (4 tot en met 18 jaar) binnen en buiten het onderwijs. Zodat onze kinderen het beste uit zichzelf halen en zich goed voor bereiden op hun rol in de maatschappij. Met SchoolBoost willen we de driehoeksrelatie tussen school, leerkracht en ouders verbeteren om zo het kind optimale kansen te bieden.

 

Wil je ook werken aan een verbeterde relatie tussen school, leerkrachten en ouders? Pak de communicatie en samenwerking effectief aan. Ontdek wat SchoolBoost voor jouw school kan betekenen. Maak ook jouw school relevant voor ouders en leerlingen! Met volle energie helpen wij jouw school te professionaliseren en innoveren naar schoolsucces. Kijk eens rond op onze vernieuwde SchoolBoost website of neem direct contact met ons op.

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn