Overtuigend Presenteren

Stel je voor dat je elke presentatie krachtig en overtuigend kunt maken, waarbij je publiek aan je lippen hangt en geïnspireerd wordt tot actie. Dat is precies wat onze Workshop Overtuigend Presenteren biedt! Vorige week mocht ik in het prachtige gebouw van ProRail een manager strategisch coachen op inhoud en uitvoering van zijn te geven presentatie aan zijn team.

 

Of je nu een ondernemer, manager of leider bent, het vertellen van boeiende verhalen is een vaardigheid die je verder brengt in je carrière en je merk naar nieuwe hoogten tilt. Onze workshop biedt strategische coaching op zowel de inhoud als de uitvoering van je presentaties, zodat je de kunst van storytelling onder de knie krijgt en je boodschap met overtuiging kunt overbrengen.

 

Traject Overtuigend presenteren

In onze workshop leer je niet alleen wat een goed verhaal maakt en hoe je het vertelt, maar we begeleiden je ook om je doelen en boodschap scherp te krijgen en deze om te zetten in een inspirerend verhaal dat je publiek in beweging zet. Of je nu de voorkeur geeft aan groepsworkshops of individuele coaching, wij bieden een programma op maat dat jou voorziet van een gereedschapskist vol effectieve technieken die je direct kunt toepassen.

 

Strategisch coachen op inhoud en uitvoering presentaties

Met Marlies Pulsford als jouw storytelling specialist, ontdek je de geheimen van een goed verhaal met praktische voorbeelden en boeiende interactie. Mis deze kans niet om je vaardigheden te verbeteren en impact te maken met je presentaties. Neem direct contact met ons op om te weten wanneer de volgende sessie plaatsvindt en zet de eerste stap naar meeslepende presentaties die blijven hangen bij je publiek!

Overtuigend Presenteren

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn