Tips voor een sterk verhaal

Juist in deze economisch onzekere tijden hebben mensen behoefte aan geloofwaardige verhalen. Zij willen geïnspireerd en verrast worden. Zij zijn kritisch, maar ook nieuwsgierig. Mensen zoeken steeds meer de emotionele aansluiting, het aansprekende verhaal, het gevoelsmatige voordeel rond een product, dienst, merk of bedrijf. Elke bedrijf heeft zo’n verhaal nodig.

 

Van het industriële tijdperk dat enkel was gericht op winst, gaan we nu naar een waarden-gedreven economie. Veel bedrijven en organisaties staan aan de vooravond van deze belangrijke transformatie. Waarom doen wij wat we doen? Wat drijft ons? Wat is ons verhaal?

 

De filmmaker Andrew Stanton (“Toy Story,” “WALL-E”) vertelt wat hij weet over vertellen — hij begint bij het einde en gaat terug naar het begin. Hij geeft geweldige tips over wat de elementen zijn van een goed verhaal.

 

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn