Storytelling workshop Lectoraat Healthy Region

Storytelling workshop Lectoraat Healthy Region

Samen met het Lectoraat Healthy Region (LHR), onderdeel  van HZ University of Applied Sciences, zijn we op zoek gegaan naar de identiteit en visie van de organisatie. Vanuit een storyboarding sessie hebben we het strategisch kernverhaal als startpunt bepaald voor de workshop Storytelling. Vanuit hier hebben alle medewerkers hun eigen verhaal verteld en geactiveerd. Om tenslotte met alle opgedane kennis en mooie, praktijkgerichte en tot de verbeeldingsprekende verhalen, een leidraad en creatief concept te presenteren voor de totale communicatiestrategie.

 

Waarom LHR?

Gezondheid voor iedereen in Zeeland verdient aandacht. Het lectoraat Healty Region ontwikkelt en deelt kennis over gezondheidsbevordering, gezonde leefstijl en alles daaromheen. Met als doel om gezond gedrag te stimuleren waardoor de gezondheid en leefbaarheid van inwoners én toeristen in Zeeland verbeteren.

 

Gezondheidspromotie, educatie & opvoeding

Het lectoraat Healty Region (LHR) wordt op weg gestuurd om het verband tussen gezond gedrag van inwoners en toeristen in relatie tot de omgevingsfactoren in Zeeland te onderzoeken. LHR moet verhalen vertellen wat het belang is van onderzoek naar positieve gezondheid. Hoe innovatieve oplossingen en samenwerkingsvormen voor gezondheidsbevordering, gezonde leefstijl en alles daaromheen kunnen worden ontwikkeld en gestimuleerd. Waardoor tenslotte Zeeland als Gezonde Regio op de kaart staat.

          

 

Dit project heeft goodtotell gerealiseerd in samenwerking met Plens Marketing en Creatie.