Corporate storytelling: echt verhaal over whiskey

imageWat is er mooier dan een echte Schot (acteur Robert Carlisle) een verhaal laten vertellen over de legendarische geschiedenis van Schotse whiskey. Het merk Johnnie Walker maakte het waar. Met een TV commercial van bijna zeven minuten lang. Vorig jaar uitgezonden op de Britse tv zenders.

 

“Johnnie Walker – The Man Who Walked Around the World’. Een uitstekend voorbeeld van storytelling. Ook complimenten voor het prachtige filmwerk (BBH London).

https://www.youtube.com/watch?v=6NvDev-5qP4

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn