Verhaal van Kika

Het verhaal van Kika (kinderenkankervrij) kan door niemand zo overtuigend, emotioneel en relativerend gebracht worden als door kinderen die het van dichtbij mee maken. Daarom heeft Brand New Telly een minidocu gemaakt van groep 5/6 van de Albert Plesmanschool in Rotterdam. In die klas zit Larissa (9), zij heeft leukemie. Door veel research en een goede behandeling gaat het inmiddels weer goed met haar. Deze mini docu is teruggesneden naar een impactvolle 40s commercial. Deze commercial heeft als doel om geld op te halen voor Kika. Want helaas redt nog steeds 25% van de kinderen het niet. En dat is onacceptabel.

Ga naar www.kika.nl en doneer! En vertel het verhaal van Kika door…

 

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn