Succesvol gebruik storytelling

imageWat is de impact van baanbrekende technologieën op het leven van gewone mensen? Voor bedrijven die zich richten op innovatie- en technologiegerichte groeimarkten is het vaak moeilijk uitleggen wie ze zijn, waar ze voor staan en gaan. Wereldspeler Siemens is er in geslaagd om haar visie en strategie te vertalen naar herkenbare, inspirerende en toegankelijke verhalen. Een prachtige manier om in contact te komen met haar doelgroep. Neem een kijkje op hun website.

 

Juist nu in deze Oktober borstkankermaand, raakt onderstaand verhaal me direct. Het vertelt hoe een innovatief project vrouwen helpt om vroegtijdig borstkanker te ontdekken. Mooi verfilmd.

 

https://www.youtube.com/watch?v=8-sgHcSBWaE

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn