Jongeren helpen hun drijfveren te ontdekken

Hoe kunnen we kinderen beter leren om hun talent te vinden? Deze vraag werd afgelopen week gesteld op het podium van TEDxAmsterdamED. Een van de meest indrukwekkende speeches die daar werd gegeven, vond ik het verhaal van Claire Boonstra.

Zij heeft haar leven keihard gewerkt om te zijn op de plek waar ze dacht dat ze wilde zijn. Namelijk een plek die haar status gaf. Toen ze er eenmaal was, bleek ze er niet op haar plek. In haar emotionele betoog gaf ze aan op zoek te gaan naar hoe zij jongeren kan helpen hun echte drijfveren te ontdekken. Van status naar waarde. Ik bewonder haar durf en lef en ondersteun daarom graag haar boodschap. Doen wat je hart je ingeeft.

 

Bekijk het opmerkelijke verhaal van Claire Boonstra:

 

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn