Start met Why

Start met Why en werk van binnen naar buiten. Om succesvol te zijn en te blijven dienen organisaties zich steeds meer te profileren aan de hand van de verhalen van mensen binnen de organisatie die bijzonder en authentiek zijn, de zogenoemde ‘inside-out content’. Je ziet steeds vaker dat werknemers, klanten en ondernemende leveranciers in campagnes het podium krijgen om te illustreren hoe bedrijven met hun eigen mensen omgaan en de positieve impact die zij hebben op het leven van anderen. Hoe persoonlijker, hoe meer relevantie, resonantie en relaties deze verhalen creëren. Dat is het magische punt van verbinding waar stakeholders naar op zoek zijn. Goede voorbeelden vind ik de tv commercials van Vodafone  en Xs4All.

 

Met een bevlogen verhaal kan je belanghebbenden raken, motiveren, aanzetten tot actie en ze winnen voor de goede zaak. Het kernverhaal is het kader van waaruit je als organisatie denkt, handelt en praat. Het vormt het uitgangspunt voor de in- en externe communicatie. Meer weten? Neem contact op en wij zorgen er voor dat jouw verhaal ook tot ontwikkeling komt.

 

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn