Van Why naar Storytelling – hoe werkt dat precies?

imageAchter droge feiten zit een goed verhaal, maar hoe ontwikkel, vertel, borg en activeer je zo’n verhaal? Dat is één van de vragen die centraal zal staan tijdens het tweede event van StorytellingMatters op 23 mei in Utrecht. Na het eerste event waarbij Erik Mathlener een enthousiaste presentatie over vertellen gaf, is het nu de beurt aan mij! Klik hier voor de aankondigingsvideo.

 

Wat staat er centraal in dit event?

Inspirerende leiders en mensen die werken in succesvolle organisaties met sterke merken zijn goed in staat hun verhalen te vertellen, op een manier die aansluit op het luisteren van hun publiek. Ze hebben de gave verhalen te vertellen die ons recht in het hart en in de buik raken. Verhalen waarin duidelijk wordt wie je als bedrijf bent, waar je echt voor staat en waar je in gelooft. Die verhalen zijn zo sterk dat ze verankerd raken, beklijven, anderen motiveren tot actie, veranderen of aanzetten tot een eerste stap. Verhalen als kompas voor alle interne en externe communicatie.

 

Storytelling: Vertel het verhaal van jouw organisatie

Verhalen vertellen en het nut van Storytelling buzzt rond in communicatieland. Maar wat is het precies? Waarom zou je er gebruik van maken en hoe werkt het precies? Tijdens het tweede STM event maak je kennis met de kracht van Storytelling in organisaties. Je krijgt handreikingen waarom organisaties een verhaal nodig hebben, hoe je het traject ernaar toe ontwikkelt en wie je erbij betrekt. Als communicatiestrateeg, narratief consultant, trainer en coach is Marlies Pulsford dagelijks bezig met Storytelling. Gebruikmakend van haar kennis en ervaring en met voorbeelden uit de praktijk vertelt ze haar toehoorders op een inspirerende en aantrekkelijke manier hoe het stappenplan van Why naar Storytelling werkt.
Voor wie, waar en hoe laat?

Voor wie de lezing bedoeld is? Voor marketing- en communicatiemensen, CEO’s en eigenlijk iedereen die in de toekomst graag wat met storytelling zou willen doen. De kosten voor het bijwonen van deze middag zijn slechts € 49,50 omdat we een ieder de kans willen bieden te profiteren van de geboden kennis. Wil jij deze kans graag pakken en dit evenement bijwonen? Meld je dan hier aan. Het event zal plaatsvinden in Utrecht en duurt van 16.00 tot 18.00 uur met aansluitend een borrel om gezellig na te praten. Informatie over de precieze locatie volgt snel. We hopen je te zien en persoonlijk met je bij te praten over alles wat ons en storytelling bindt.

 

Bio Marlies Pulsford:

Als narratief consultant, trainer, coach en communicatiestrateeg creëert Marlies Pulsford verhalen voor mensen, merken en organisaties. Verhalen die verbinden. Op een bevlogen manier geeft zij richting aan identiteit (DNA), strategie en communicatie van organisaties en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief.

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn