Wees bewust van leven

Astronaut en wetenschapper Wubbo Ockels overleed op 18 mei jl. aan een agressieve vorm van nierkanker. Wordt bewust van zijn indrukwekkende laatste speech., een emotionele oproep aan de mensheid die hij een dag voor zijn dood – met zijn allerlaatste krachten – deed.

 

Dit blijft voor mij een van de meest indrukwekkende speeches van 2014. Een korte speech die door merg en been gaat met een inspirerende, herkenbare en tot de verbeelding sprekende boodschap voor ons allemaal. Een prachtig voorbeeld hoe je vanuit je eigen betrokkenheid, ervaringen en leven kunt spreken en mensen tot in hun ziel weet te raken. Een verhaal dat motiveert, aanzet tot actie en zorgt voor contact, verbinding en participatie. Laten we er samen in 2015 iets van maken. Doe je mee?

 

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn