Oog voor brandveiligheid

Oog voor brandveiligheid

 

SGS Floriaan is hét toonaangevende advies- en ingenieursbureau op het gebied van brandveiligheid. Het bedrijf beperkt zich niet alleen tot de uitvoering, maar zijn juist ook specialist op het gebied van integrale brandveiligheid.

Sinds 2009 werkt goodtotell samen met Newstaed om voor alle communicatie-uitingen van Floriaan het concept, de creatie en de realisatie te verzorgen. Met veel plezier ontwikkelen we samen creatieve communicatieconcepten en strategieën, vertalen deze visueel en tekstueel naar middelen en coördineren de productie daarvan.

Floriaan kenmerkt zich door een open en informele houding. Zowel intern als extern wordt dit zichtbaar. Klanten worden met een open visie benaderd waarbij een transparante werkwijze past. Ook wij werken uitstekend samen. Het voordeel van onze persoonlijke en directe samenwerking is dat we Floriaan en alle betrokken mensen door en door kennen. Aan een woord hebben we vaak genoeg. We kruipen met plezier in de huid van Floriaan, combineren dit met onze eigen kennis en expertise en vertalen dit direct in het juiste woord en beeld. Toegespitst op wat de klant wil weten.

 

Samenwerking

Naast ontwerp, grafische vormgeving en dtp is Newstead erg goed in creatieve weboplossingen. Zo hebben we inmiddels samen alweer een tweede versie gerealiseerd van een vooruitstrevende website die voldoet conform de huidige webstandaarden.

goodtotell is verantwoordelijk voor het contentmanagement van de website en alle overige social media content. Daarnaast worden er regelmatig redactionele werkzaamheden uitgevoerd zoals het schrijven van referentieverhalen, artikelen voor vakbladen, tenders, nieuwsbrieven, mailingen, persberichten etc.

 

Reactie klant

‘Marlies doet wat ze zegt. Altijd een frisse verschijning en aan een half woord genoeg. Een communicatieprofessional pur sang!’
Anton Raap, Algemeen Directeur Floriaan

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn