Wat kun je als toeristische ondernemer met het Zeeuws DNA?

Een mooie opdracht waarvoor goodtotell in samenwerking met Plens Marketing en Creatie een creatief concept ontwikkelde en op basis hiervan ook de realisatie en uitvoering op zich nam. Hoe Zeeuws is jouw bedrijf eigenlijk? De unieke omgeving van Zeeland maakt dat gasten hier graag verblijven. Maar wat zie je daarvan terug in jouw bedrijf? En hoe maak je jouw bedrijf eigenlijk Zeeuws? Binnen het Interreg 2-Zeeën project PROFIT werken Impuls en Kenniscentrum Kusttoerisme aan inspiratie en handvatten voor ondernemers in de toeristische sector om meer te doen met het Zeeuwse DNA.

 

Creatief concept en storytelling

Kriskras door het mooie Zeeland gereden heb ik authentieke en tot de verbeelding sprekende verhalen opgehaald bij acht succesvolle Zeeuwse ondernemers. Deze verhalen wisten ons te inspireren tot een creatief concept dat zich vertaalde naar een digitaal platform waarop de verhalen terug te vinden zijn in woord en beeld. In prachtig gefilmde beeldportretten vertellen de ondernemers hun verhaal en hoe ze het Zeeuws DNA gebruiken om hun bedrijf beter te positioneren. Hieruit komen praktische tips naar voren die voor iedere ondernemer bruikbaar zijn.

 

Meer informatie

Wil je weten hoe deze toeristische ondernemers het Zeeuwse DNA succesvol hebben toegepast op hun bedrijf? Kijk dan voor inspiratie en voorbeelden op www.mijnzeeuwsdna.nl

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn