Keynote spreker op Toeristische Ontmoetingsdag Zeeland

Op 22 november j.l. was ik als keynote spreker uitgenodigd op de jaarlijkse Toeristische ontmoetingsdag in Goes. Het thema van de ontmoetingsdag dit jaar was: ‘Zeeuwse beleving zoekt gast’. Door mij werd, vanuit mijn expertise storytelling, ingezoomd op het DNA van Zeeland en de Zeeuwse ondernemers. Elk bedrijf is anders en toch Zeeuws, hoe kunnen we al die Zeeuwse belevingen beter in de etalage zetten? Andre Doffer, expert leefstijlsegmentatie ging in op de vraag wie is de gast. Wie zijn onze doelgroepen en hoe kunnen we deze doelgroepen goed bereiken?

 

Aan de slag met jouw Zeeuws DNA

Na het plenaire deel ging ik hier tijdens een deelsessie nog wat dieper op in. Hoe doe je dit nu als ondernemer of gemeente en hoe spring je er dan echt uit?

Terugblikken op de dag, lees hier verder.

 

 

 

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn