Pitch ‘Op de brug’ voor Innovatienetwerk Jeugd

Boeiend verkenningstraject gehad bij Innovatienetwerk Jeugd afgelopen woensdag 7 maart. Innoveren voor en mét de jeugd. Ons idee ‘Op de brug’ gaan we pitchen voor het netwerk op woensdagmiddag 28 maart van 14:30 – 17:00 uur, locatie MFA De Poorten, Hasseltstraat 194, 5046 LP in Tilburg. Naast andere geweldige initiatieven.

 

 

Op de brug

Door optimale samenwerking tussen school, leerling en ouders bij de overgang van PO naar VO worden problemen in de sociale omgeving tijdig gesignaleerd zodat thuiszitten en schooluitval worden voorkomen. Hiervoor zoeken wij ouders, jongeren en scholen om de belangrijkste problemen, ondersteuningsvragen, wensen en behoeften in kaart te brengen.

 

Mocht je Expeditie BasisschoolKim Bogaerts en mij willen helpen? Kom op 28 maart luisteren en meestemmen. Jouw stem maakt het verschil! 

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn