Op verkenning dankzij Innovatienetwerk Jeugd in Tilburg

Op 28 maart jl. heeft het Innovatienetwerk Jeugd door een stemming besloten ons initiatief ‘Op de Brug’ te steunen. Ons initiatief dient als preventief hulpmiddel om thuiszitten en schooluitval te voorkomen bij jongeren tussen de twaalf en vijftien jaar oud. Hiervoor gaan we in Tilburg op verkenning en hebben hulp nodig. Wij zoeken ervaringsverhalen, oplossingen en tips van mensen uit het onderwijs en betrokken ouders om de belangrijkste problemen, ondersteuningsvragen, wensen en behoeften in kaart te brengen.

 

Ons doel is om op basis van dit inzicht een vorm te ontwikkelen, in samenwerking met het voortgezet onderwijs om de verbinding tussen school en ouders in de overgang naar de brugklas te behouden en te versterken. Wederzijdse betrokkenheid draagt bij aan het welbevinden, motivatie, zelfvertrouwen en talenten van jongeren. Samen jongeren in hun kracht zetten zodat ze zich ontwikkelen tot gelukkige en zelfredzame burgers.

 

Mocht je nu al iets voor Expeditie Basisschool kunnen betekenen, laat het ons weten!

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn