Storytelling workshop Lectoraat Healthy Region

Samen met het Lectoraat Healthy Region (LHR), onderdeel  van HZ University of Applied Sciences, zijn we op zoek gegaan naar de identiteit en visie van de organisatie. Vanuit een storyboarding sessie is het strategisch kernverhaal als startpunt bepaald voor de workshop Storytelling. Vanuit hier hebben alle medewerkers hun eigen verhaal verteld en geactiveerd. Om tenslotte met alle opgedane kennis, mooie, praktische en tot de verbeeldingsprekende verhalen te ontwikkelen. Hiermee presenteren we een leidraad en creatief concept voor de totale communicatiestrategie.

 

Waarom LHR?

Gezondheid voor iedereen in Zeeland verdient aandacht. Het lectoraat Healty Region ontwikkelt en deelt kennis over gezondheidsbevordering, gezonde leefstijl en alles daaromheen. Met als doel om gezond gedrag te stimuleren. Hierdoor verbetert de gezondheid en leefbaarheid van inwoners én toeristen in Zeeland.

 

Gezondheidspromotie, educatie & opvoeding

Het lectoraat Healty Region (LHR) wordt op weg gestuurd om het verband tussen gezond gedrag van inwoners en toeristen in relatie tot de omgevingsfactoren in Zeeland te onderzoeken. LHR moet verhalen vertellen. Uitlegggen wat het belang is van onderzoek naar positieve gezondheid. Met als doel om innovatieve oplossingen en samenwerkingsvormen voor gezondheidsbevordering, gezonde leefstijl en alles daaromheen te ontwikkelen en stimuleren. Waardoor tenslotte Zeeland als Gezonde Regio op de kaart staat.

          

 

Dit project heeft goodtotell gerealiseerd in samenwerking met Plens Marketing en Creatie.

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn