Geweldige housewarming SGS Floriaan

Vanmiddag vond de officiële opening plaats van het nieuwe kantoorpand waar klant Floriaan zich sinds oktober in begeeft. Algemeen directeur Anton Raap sprak de ruim honderd aanwezigen vol enthousiasme toe tijdens de drukbezochte housewarming. Met heel veel plezier heeft goodtotell het hele communicatieplan rondom de verhuizing begeleid. Van adviesplan, verhuiskaart, signing, uitnodiging, speechbegeleiding tot en met de feestelijke opening. Voor de vormgeving van alle uitingen werd samengewerkt met samenwerkingspartner Newstaed.

 
 
 
 

Terug in de tijd en vooruitkijken

Om te beginnen ging Anton met een persoonlijk verhaal vijftien jaar terug in de tijd. Anton vertelde vervolgens over de beren op de weg en de hordes die het bedrijf nam. Anton keek ook vooruit en er werd vol trots bevestigd dat de groei van Floriaan nooit het doel is geweest, maar het resultaat van de continuïteit van het personeel en klanten. Tenslotte bedankte hij de aanwezige klanten, collega’s en bijbehorende familieleden voor deze mooie langdurige samenwerking.

 

Aansluitend werden alle gasten naar buiten toe uitgenodigd. Oprichter en zakelijk partner Anton van Ballegooijen kreeg de eer om het officiële lint door te knippen. Zodat er met een mooi glaasje oranje champagne volop kon worden getoost. Daarna ging iedereen weer naar binnen om zich te laten rondleiden door het personeel. En zich te laten verrassen met heerlijke hapjes en drankjes. Dit werd feestelijk omlijst met vrolijke muziek. Het was mooi om te zien hoe de wederzijdse betrokkenheid tussen klant en relaties aanwezig was.
 

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn