Werk aan talentontwikkeling

Al wel eens nagedacht over jouw talentontwikkeling? Hoe jij werkt aan kansvergroting om jouw droom te bereiken? Avans Deeltijd Communicatie leid je op tot strategisch communicatieprofessional en biedt veel kennis en vaardigheden over dit veelzijdige vak. Sinds 2015 ben ik daar als freelancer een paar keer paar jaar actief als ontwikkelaar, docent, trainer en coach.

 

Talent heb je. Succes moet je verdienen

Ik begeleid studenten met heel veel plezier in hun persoonlijke ontwikkeling. Weten hoe je zelf in elkaar zit en hoe je persoonlijke talenten en vaardigheden effectief kan inzetten om sterk te worden als mens en als communicatieprofessional. Het gaat niet over het opleveren van een product, concept of strategisch advies, maar om de weg ernaartoe. Het gaat over jou!

 

De Talentenacademie

Voor mijn college Authenticiteit, Adviesgesprekken en Representatie (AAR) aan vierdejaarsstudenten, maak ik ook graag gebruik van gastsprekers. Zo waren we gisteren op bezoek bij de Talentenacademie in ’s-Hertogenbosch. Afgelopen twee jaren hebben we genoten van de inspirerende verhalen van oprichter en eigenaar Marco Hoogerland. En gisteren hingen we aan de lippen van prestatiecoach Jaap van Helvoort.

 

Ik was al fan en blijf fan van deze mooie club mensen. Wat nemen zij een bijzondere plaats in voor toptalenten die moeten leren omgaan met hun afwijking. Denk hierbij aan topsporters en artiesten. Bekijk deze film en begrijp zelf wat ik hiermee bedoel:

 

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn