Communicatie relatie-evenement 25-jarig jubileum R2B

Kiwa Fire Safety & Security bestaat 25 jaar. Het bedrijf is als R2b begin januari 1994 opgericht. 2019 is een jubileumjaar dus tijd voor een feestje dat samen met dierbare relaties gevierd wordt. Aan goodtotell in samenwerking met Lemone de taak om de communicatie rondom dit evenement te verzorgen. Het werd een combinatie van online & offline uitingen. We kijken inmiddels terug op een geslaagd evenement. Met als resultaat dat de beloofde hoge opkomst werd gegarandeerd.

 

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn