Presentatie positioneringsstrategie

Maandagavond 15 juni was het eindelijk zo ver. Ik hield mijn presentatie aan het management team van Informed Group. Mijn voorgestelde positioneringsstrategie werd gepresenteerd. Uitgewerkt vanuit de oorspronkelijke vraag om de technische insteek van hun producten en diensten om te vormen naar inspirerende en marktgerichte business oplossingen. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van interviews met klanten en medewerkers. En werd ik gevoed met informatie dankzij de inspirerende sessies met het betrokken sales & marketing team. Door covid-19 waren we genoodzaakt om dit online via teams te communiceren. Ondanks de digitale afstand, voelde het gelukkig heel dichtbij. Mijn strategische kernverhaal werd enorm enthousiast ontvangen door het hele team. Vanuit dit vertrekpunt wordt nu doorgepakt om dit te vertalen naar relevante communicatiemiddelen. Zoals een nieuwe website. Wordt vervolgd!

 

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn