Maas Internal LogistiX groeit verder

Werving technische collega’s met inzet van sociale media

Als de vraag van de klant toeneemt, is het handig dat er meer collega’s zijn om hierbij te helpen. Dus werd er weer een nieuwe online campagne ontwikkeld voor Maas Internal LogistiX. Dit keer voor junior technical engineers. Content en sjablonen voor Linkedin, Instagram. Facebook en Twitter werden weer opgemaakt en verspreid. Net als de actie voor collega’s, familie en vrienden om een Ipad te winnen via een whatsapp-campagne. “Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een uitdagende technische baan in de logistieke branche? Check deze website, kom in actie en win een Ipad.”

 

 

 

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn