Informed Group nieuwe brochure Consultant Profielen

Voor onze klant Informed Group hebben we een handzame brochure gemaakt. Hierin staat beschreven wat hun Consultant Profielen zijn. De brochure bevat bovendien een handig overzicht waarin je in één oogopslag ziet wat de kernwoorden zijn van de expertise van Informed Group. Vanuit Technieken, Profielen en Domeinen. Hoe leuk is het om de technische inhoud te vertalen naar inspirerende contentcreatie voor brochure Informed Group.


Op zoek naar een sparring partner?

Iedereen die op zoek is naar een sparring partner op het gebied van OpenText Documentum (zoals xCP en D2), InfoArchive, AppWorks, OutSystems Low-code en Microsoft 365 kan gebruik maken van deze ervaren en gecertificeerde consultants. Zij beschikken namelijk over unieke kennis en ervaring. Hiermee bieden ze innovatie en meerwaarde. Gedreven door hun talent, passie en knowhow, werken zij graag samen met de klant. Vanuit deze vertrouwensrelatie geven zij gevraagd en ongevraagd advies. Zo geven zij bijvoorbeeld eerlijk aan als zij denken dat een andere technische oplossing beter of goedkoper is. Ze zijn technisch, pragmatisch en communicatief en brengen de ervaring mee.

 

Profielen brochure

Met deze nieuwe brochure bereiken zij hun vaste relaties en brokers. Zodat de Informed Group profielen voor 2021 opnieuw in beeld worden gebracht. Waardoor zij blijven verrassen, ontzorgen en verrijken. De brochure is op persoonlijke titel verstuurd en is ook op te vragen via de website. Lekker bezig geweest met contentmarketing en positionering. Met de focus op contentcreatie nieuwe brochure Informed Group. Het frisse ontwerp van de brochure is ontworpen door samenwerkingspartner KIMMIC concept & design.

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn