Officieel CRKBO Geregistreerd docent

Sinds begin 2021 ben ik officieel CRKBO Geregistreerd docent. Omdat ik toch al enige jaren ervaring heb als freelance docent. Zo ben ik bijvoorbeeld werkzaam voor Avans Hogeschool binnen de deeltijdopleiding Communicatie. Vanuit die rol begeleid ik studenten in zelfstandig positie innemen, persoonlijk leiderschap, communicatiestijlen en professionaliseren als adviseur. Dit valt binnen de persoonlijke werkervaringslijn van studenten. Daarnaast heb ik binnen deze deeltijdopleiding ook een nieuwe module mede ontwikkelt, genaamd ‘Voelsprieten voor organisatie en communicatie’. Deze module wordt gegeven aan eerstejaarsstudenten. Bij de Fontys Hogeschool, faculteit Communicatie ben ik extern deskundige bij afstudeerzittingen.

 

Vanaf nu sta ik officieel als (zelfstandig) docent ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs! Ten aanzien van Avans Hogeschool voldoe ik zo ook definitief aan de basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid bestaande uit de onderdelen didactiek en toetsing. De CRKBO registratie houdt in dat ik voor (particuliere/CRKBO) opleidingsinstituten BTW vrijgesteld ben voor onderwijsactiviteiten. Het register is te raadplegen via de website van CRKBO, ik ben daar te vinden onder mijn bedrijfsnaam goodtotell.

 

Naast mijn werkzaamheden bij Avans Hogeschool ben ik dus gecertificeerd inzetbaar voor inspirerende opdrachten en trainingen in het onderwijs zonder de 21% BTW. Dit komt omdat ik vanaf begin dit jaar officieel CRKBO Geregistreerd docent ben.

 

CRKBO geregistreerd trainer/docent

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn