De kracht van een briljant verhaal

Waarom een briljant verhaal krachtig is: “En zo kwam ik in die kast.” Deze Canal Plus film blijft leuk. Telkens opnieuw geniet ik van dit verhaal. Storytelling doet hier weer uitstekend zijn werk. Het Franse Canal Plus laat in een oogopslag zien waar ze goed in zijn: Het verspreiden en maken van geweldige films. Films met een krachtig verhaal. Kijk en oordeel zelf. Kom ook eens met een sterk verhaal uit de kast!

 

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn