Hoe werkt de Why?

Jouw klanten schakelen je in voor je ‘wat’ en komen bij je terug voor het ‘hoe’. Maar ze houden van je om het ‘waarom’. Hoe werkt de Why? Als jij in staat bent te vertellen ‘wat’ je doet, het ‘hoe’ speciaal maakt en het ‘waarom’ helder onder woorden kunt brengen, heb je een gouden combinatie.

Ontdek de Why in jouw bedrijf

Ontdek samen met onze hulp hoe Simon Sinek’s krachtige concept van “Why” jouw bedrijf kan transformeren. Met behulp van storytellingtechnieken leer je bij ons hoe je met het delen van jouw bedrijfswaarden en doel jouw klanten emotioneel raakt, loyaliteit opbouwt en actie stimuleert. Leer het ‘waarom’ achter jouw merk te vertellen en creëer een betekenisvolle verbinding met je publiek voor een sterkere merkidentiteit en langdurige relaties.

Simon  Sinek legt het in deze video kort en krachtig uit. Lees hier verder meer over waarom te beginnen met de Why.

 

strategie-gtt

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn