Merk en missie Puur Klimaat Comfort

100% energieneutraal

Vanuit diverse strategiesessies heeft goodtotell Puur Klimaat Comfort geholpen met het ontwikkelen van de nieuwe positionering van de organisatie. Deze expert in klimaatbeheersing ontwerpt, bouwt én onderhoudt duurzame energieoplossingen voor commercieel en logistiek vastgoed. Samen met een enthousiast team van medewerkers hebben we vastgelegd wie de organisatie is en waar het hen om gaat. Puur Klimaat Comfort streeft ernaar om de wereld om ons heen gezonder en duurzamer te maken. Samen met haar opdrachtgevers en bouwpartners gaan ze voor 100% energieneutraal.

 

Communicatieplan

Op basis van dit kernverhaal brengt goodtotell structuur aan in de organisatie van de communicatie door middel van het opstellen van een strategisch marketing en communicatieplan voor de komende 1,5 jaar. Vanuit storytelling naar storyselling!

 

Kantoor, distributie en retail

 

Marlies Pulsford

Marlies helpt organisaties, leiders en teams bij het vinden van hun DNA, geeft richting aan strategie en communicatie en versterkt hiermee de persoonlijkheid, de positionering en het toekomstperspectief van een bedrijf, product of dienst. Dit zorgt voor een sterk merk, een robuuste reputatie en bezielde stakeholders.

Facebook
Twitter
LinkedIn